duminică, 14 februarie 2010

DICTATURA PSEUDO-STIINTEI. Conferinta publica la Brasov cu profesorul Ioan Vladuca

Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi Romani (A.T.C.O.R.) si revista “Veghea” organizeaza duminica, 14 februarie, ora 17, la Facultatea de Silvicultura, Corpul S, sala S I 1, conferinta publica cu tema: Dictatura pseudo-stiintei. Conferentiar va fi Ion Vladuca, om de stiinta si profesor de apologetica ortodoxa.
Profesorul Ioan Vladuca, autor al mai multor carti dedicate apararii adevarurilor fundamentale ale religiei crestine, va vorbi despre dictatura minciunii in stiintele naturii (mitul evolutiei speciilor, mitul efectului de sera, mitul incalzirii globale etc) si in medicina (Codex Alimentarius, organisme modificate genetic, aditivi alimentari, droguri legale, vaccinuri etc). Conferentiarul avertizeaza ca anticrestinismul comunismului marxist si evolutionismul darwinist pregatesc ceva mult mai rau: un crestinism antitraditionalist care «sa amageasca, de va fi cu putinta si pe cei alesi », dupa cum spunea si Sfantul Serafim Rose.
Cu acest prilej, va avea loc si lansarea cartii Dictatura pseudo-stiintei, editata de Fundatia Petru-Voda.

Sursa: http://victor-roncea.blogspot.com/

3 comentarii:

Hannah Montana spunea...

30.01.2010
Anticristianismul lui Cristian Lisandru

Am descoperit cu uimire ca Lisandru Cristiam, cel care avea un blog antichristic de toata frumsetea numit http://arsperug.blogspot.com/ si pe care l-a sters acum, cel care si-a schimbat pana si denumirea fostului blog, nemaiexistand ziarul online, cel care se declara prietenul lui Pavel Corut, se dezice acum de acesta si il critica ca si cand el ar fi fost vreun apologet al Bibliei...
Care e problema Cristiane? Sau mai bine zis Anticristiane? Frica de femeia pe care Dumnezeu ti-a scos-o in cale si prin care ti-a inchis gura? Sau poate teama ca copilul tau va afla candva ca si tu ai murdarit imaginea Bibliei si a lui Iisus?
Aveam de gand sa iti mai dau timp, dar acest fariseim mizerabil, aceasta ipocrizie fara margini ma obliga sa iau atitudine.
Iata ce scrie mai nou Lisandru pe blogul d-nei Elena intr-un comentariu la o postare foarte reusita a acesteia despre Pavel Corut, dupa ce pana mai ieri isi dregea imaginea de antichrist incercand diferite meditatii despre cer pacate si iubire( asteptam cu interes opiniile sale de euharistie, spovedanie si mai ales despre moaste) prin comentarii pe alte bloguri spiritual-crestine:
"Şi mie mi s-a părut că domnul Coruţ era mult prea înrăit... Şi nu a adus argumente serioase la ceea ce a spus. Nu mi-a plăcut atunci când a zis că Biblia este o mizerie de carte... Încercăm să aflăm originile religiei creştine sau să le înţelegem, însă ar fi bine să apelăm la un altfel de limbaj..."

Asa deci amice, ti s-a parut Corut mult prea inrait? Nu te recunosti in atitudinea lui? Ai dezmintit in vreun singur loc exact aceleasi lucruri pe care Corut le spune si pe care si tu le sustineai la fel de vehement pe blogul http://arsperug.blogspot.com/ ? Crezi ca tu aveai argumente mai serioase? Prietene , exact aceleasi lucruri spunei si tu, ca Biblia este plina de erori si de contradictii

Dorin spunea...

Caut înregistrarea video a conferinţei ţinute de Ioan Vlăducă. E pusă undeva pe net. Pot face schimb cu înregistrătile video de la conferinţele din Chişinău ţinute de Danion Vasile acum în februarie 2010.

Dorin spunea...

De fapt era o întrebare. e pusă undeva pe net vreo înregistrare video cu Vlăducă Ioan la Braşov?