joi, 12 mai 2011

Adevărata Basarabie continuă în forţă

Săptămâna aceasta la Iaşi se desfășoară festivalul studenţesc FEstudIS, la care participă şi ATRAG (Asociaţia Tinerilor Români din afara Graniţelor). La marşul inaugural, fiecare organizaţie studenţească participă cu elemente specifice iar studenții basarabeni au defilat cu steaguri tricolore şi purtând tricouri cu mesajul BASARABIA e ROMÂNIA!



Duminică, de la ora 19.00 sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi va găzdui seara teatrului basarabean, o altă acțiune din cadrul campaniei ADEVĂRATA BASARABIE. Spectacolul prezentat va fi „Pomul Vieţii”, după Dumitru Matcovschi, în regia lui Alexandru Cozub. Spectacolul a primit premiul pentru cel mai bun spectacol în cadrul Galei Premiilor UNITEM 2011. De asemenea, regizorul Alexandru Cozub a obţinut premiul pentru cea mai bună lucrare regizorală, iar Olga Guţu – premiul pentru cel mai bun rol feminin.

Sursa: Acțiunea 2012

Un comentariu:

Anonim spunea...

Am venit să îți ofer o leapșă foarte simpatică, ”Lecții de viață”. Presupune să scrii și/sau să desenezi sau să fotografiezi etc cele mai importante lucruri pe care le-ai învățat până acum. Aș fi onorată să o preiei (e o ocazie foarte specială pentru mine).
Mulțumesc, noapte bună