miercuri, 20 ianuarie 2010

...Flacara violet



De 2-3 zile circula prin mass-media acest microb al flacarii violet care din pacate devine molipsitor. Prinde si nu se mai desprinde. E aberanta aceasta scuza. Dupa ce ti-ai luat-o in barba, manifestandu-ti bucuria ca un copil retardat si crezand ca un "prostanac" ca ai castigat alegerile, mai vine si "dragostea ta" cu scuza: L-au anihilat energiile negative! Suna interesant... exista si dovezi: in timp ce a fost intrebat de Traian Basescu ce a cautat la Vantu acasa, precum si ce a facut in Rusia, presedintelui de sambata pana duminica i s-a facut rau, avand si ameteli. Cu siguranta, energia din intrebarile actualului presedinte au fost de vina. Energiile portocalii!
Ma intreb ce o fi in sufletul "saracului presedinte de o noapte" in acest moment, in care e de rasul lumii, de rasul tarii si de rasul intregii Europe. Ce adjectiv ii pregateste Iliescu? Oare il mai primeste Vantu pe la el? Hrebenciuc ce zice?
Pana atunci sa ne vedem d'ale noastre si sa speram ca nu ne va prinde si pe noi flacara violet!

Sursa foto:http://media.photobucket.com/image/flacara%20violet/emdobrita/Spiritual/VioletAngels.jpg

Un comentariu:

Lisandru Cristian spunea...

Au înnebunit cu toţii în ultima vreme, nu se mai discută decât despre aşa ceva. Posibil să fie din nou vorba despre o manipulare, pentru a se deturna atenţia de la alte subiecte, mult mai delicate...