marți, 12 aprilie 2011

Tăcerea gayilor
Circulă ideea că starea proastă a societăţii noastre nu se datorează neapărat doar politicienilor corupţi, intereselor oculte sau căluţilor de mare. Căluţii de mare cred c-au fost învinuţi pe nedrept.

Mizeria în care trăim – în virtutea ideii mai sus amintite – se datorează delăsării pe care o încurajăm prin acţiunile noastre ca popor. Dăm sau luăm şpagă, dam bacşişuri chelnerilor sau taximetriştilor, aruncăm gunoaie pe jos, încercăm cu orice ocazie să evităm munca şi să câştigăm un ban nemuncit, nu suntem atenţi la nevoile aproapelui nostru, trădăm purtarea civică de fiecare dată când din frică ne e mai comod să nu luăm poziţie dacă vedem un hoţ de buzunare, ne lăsăm purtaţi de mânie, suntem delăsători şi leneşi, depravaţi, ne culcăm pe-o ureche cu orice ocazie, într-un cuvânt bătându-ne joc de viaţa noastră pe termen lung pentru comoditatea clipei.

Puţini sunt cei care acţionând pozitiv au vizibilitate media. În presă se promovează non-valori pe principiul audienţei. Eu personal astăzi vă pun la vânzare pe tarabă căcăreze ale fundăturilor mondiale. Vă cer să cumpăraţi, prin clicul pe pagina mea, informaţii despre scursuri ale societăţii. Aleg ca titlul să conţină cuvântul „homosexuali” în loc de „poponari” cum prefer să-i numesc, din cauza celor 3 vizualizări în plus pe care le-aş putea căpăta în urma scormonirilor prin motoarele de căutare.

Rar găsim un post de radio sau vreo foaie ce adună doar ştiri pozitive cu oameni drepţi, fapte filantropice autentice, acte de curaj împotriva ruşinii de a lua poziţie când cineva consideră că se face o nedreptate.

Nu scriu acest articol cu intenţia de a face reclamă, dar navigând pe internet am dat peste o ştire care mi-a amintit de conceptul de lup condus de oaie. „Mister gay Europa se întruneşte la Braşov în perioada 12-17 aprilie 2011”. Nici un părinte nu doreşte copilului său să privească în perioada inocenţei manifestări poponare. Un tată sau o mamă doreşte copilului său o viaţă sănătoasă care să furnizeze bucuria bătrâneţilor lor: nepoţii. Inclusiv un tată sau o mamă iresponsabilă, care au făcut din ‘greşeală’ un plod, n-ar dori ca progenitura lor să fie de orientare sexuală inversă. Logic gândind prin prisma selecţiei naturale ne dăm seama că poponarii n-au viitor, dar contrar tuturor manifestelor sociale, ortodoxe, sau chiar pur şi simplu pornite din simţul de autoapărare, oficialităţile ce ne reprezintă dau câştig de cauză desfrânaţilor, putregăind şi mai tare sistemul.

N-avem agricultură, nici industrie sau turism, n-avem protecţie socială, nu ne protejăm ţăranii, muncitorii sau prestatorii de servicii, dar în schimb dracii împieliţaţi se întâlnesc la convenţii cu aprobarea noastră. Profesorii pierd o treime din salariu în timp ce pârţarii primesc fonduri să se organizeze şi să câştige teren în legislaţiile statelor tradiţionaliste. Dăm jos icoanele din clase, ne stricăm plugurile, ne vindem boii, dăm la fier vechi fabricile, ne facem autostrăzile cu americani sau francezi, în timp ce privim relaxaţi paradele bărbaţilor ce-şi ascund poponeţele cu pene roz.

Sâmbăta 16 aprilie, împreună cu câţiva prieteni voi participa la acţiunea organizată de Noua Dreaptă din Bucureşti în Braşov, ca un simplu semn de atitudine românească luată responsabil împotriva spurcării naţiunii noastre. Vreau să mă aflu pe acea parte a baricadei din care voi fi arestat de jandarmi ce sunt de acord cu mine, dar forţaţi de împrejurări, şefi şi legi, mă vor izola şi-mi vor cere informaţii. Mai mult decât că sunt român-ortodox n-am ce să le explic. Credinţa cea dreaptă nu mă lasă să tolerez idolatria ci mă împinge să apăr adevărul.

Sindicatele nu mai conving. Ne lăsăm conduşi de tot soiul de personaje care ne promit orice pentru încă o zi de conducere. Lupul din noi s-a lăsat păcălit de oaia şmecheră şi corectă politic, democratică. Românul este un lup! Românul a luat permanent barda în mână şi s-a luptat pentru pământul şi credinţa sa. Dacă ne concentrăm pe conservarea tradiţiilor şi valorilor tradiţional-creştine vom reuşi să ne schimbăm înapoi lâna de oaie pe blana de lup. Dimitrie Cantemir şi Constantin Brâncoveanu nu s-au jertfit ca noi să stăm cu mâna-n poală!

Cine are urechi de auzit să asculte. Doritorilor, pentru informaţii despre acţiunea din Braşov, vă rog sa-mi lăsaţi un mail la adresa: flamuraverde@gmail.com

Autor: Flamura Verde
11 aprilie 2011

Un comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Hristos a inviat!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!