sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Dezgust total!



Aseara am participat la miting-ul prostanacilor din Brasov.Sala...plina pana la refuz de pensionari amarati care asteptau cu nerabdare sosirea mafiei PSD-iste.Bannere, pancarte, tricouri, foite, pixuri si alte minunatii erau acordate "gratuit", celor ce doreau un leu in plus la pensie. Dupa o intarziere de jumatate de ora, in care sala ovationa "noua alianta comunista", s-a produs dezastrul.
Prezentabili, Geoana si Antonescu au intrat in uralele publicului. Domle', da' ce scandari! Nici la meciurile echipei nationale de fotbal nu vedeai asa ceva.Da', vorba aia, un pix+ o foita=un vot!Cel care a luat cuvantul a fost nimeni altul decat "sarmanul Nita", presedintele PSD Brasov. Dupa un comentariu, si-a aratat "valoarea".A inceput sa vorbeasca despre Basescu, moment in care sala a inceput sa huiduie.
Fratilor, ori veniti sa va prezentati proiectele de viitor, ori sa huiduiti.In acel moment am plecat.Nu am dorit sa fiu martor la minciunile electorale. Nenica, RUSINE!

P.S:Cand mergeam spre casa m-a abordat o femeie pe la vreo 70 de ani.M-a intrebat ce se petrece in sala.I-am spus:"O minciuna doamna!", cu un ton calm.Raspunsul:"Voi, tineretul nu stiti istorie!", foarte revoltata.I-am amintit de crimele lui Iliescu si am plecat...

P.P.S:Vedeti voi, pentru o "masa de-o zi, preferam sa murim de foame 4 ani"!N-ai ce sa le ceri domle', niste tarani!

Sursa foto:Ziarul de Iasi!

Un comentariu:

Lisandru Cristian spunea...

Şi eu sunt dezgustat total de ceea ce se întâmplă...