vineri, 19 noiembrie 2010

Noua Dreaptă organizează prima Patrulă Civilă de la Braşov

Starea de infracţionalitate şi comportamentele antisociale proliferează alarmant la Braşov, cu toate că datele oficiale nu sunt, deocamdată, făcute publice. Astfel, în decurs de două luni, doi membri ai Organizaţiei Noua Dreaptă – Braşov au fost agresaţi „întâmplător” pe stradă. Şi mai grav este faptul că, deşi agresiunile s-au petrecut la ore destul de aglomerate, trecătorii nu au intervenit. Ultima dintre aceste agresiuni a avut loc în ziua de 17 noiembrie 2010, când o camaradă din organizaţia braşoveană a fost lovită cu brutalitate în zona capului de către un personaj violent, pentru simplul motiv că s-a aflat într-un loc nepotrivit.
În urma acestor agresiuni şi cu scopul de a preveni comportamentele antisociale Organizaţia Noua Dreaptă – Braşov a organizat prima Patrulă Civilă din oraş. 10 voluntari au început deja să patruleze în diverse zone ale oraşului, reuşind ca în mai puţin de o oră să-l identifice în zona bulevardului Gării pe autorul agresiunii din ziua de 17 noiembrie, acesta fiind Ştamp Florin (29 de ani din Braşov). Ştamp a fost indicat organelor Poliţiei TF, care au luat măsurile legale.
Pe de altă parte, ND – Braşov ţine să îşi exprime nemulţumirea faţă de răspunsurile primite de la Serviciul de urgenţă 112 şi de la Poliţia Municipiului Braşov, care au refuzat să intervină în momentul identificării agresorului. Singurii care au intervenit fiind reprezentanţii Poliţiei TF Braşov, cărora ţinem să le mulţumim pentru promptitudine.
Pentru a le aduce braşovenilor un plus de linişte şi siguranţă, Patrulă Civilă va continua să funcţioneze prin voluntari anonimi, care vor interveni în eventualitatea unor agresiuni similare.
Pe această cale, dorim să îi informăm pe braşovenii care doresc să ni se alăture în acest demers că ne pot contacta la:

Mobil: +40.0748.852.521; +40.0762.935.388; +40.0728.404.788
Fax: +40.0368.814.830
E-mail: brasov@nouadreapta.org
Salutări naţionaliste!
Cristian Grigorasi
Preşedinte Noua Dreapta filiala Brasov
18 noiembrie 2010

7 comentarii:

Goran spunea...

http://prinbrasov.com/2010/11/noua-dreapta-organizeaza-prima-patrula-civila-de-la-brasov/

Unknown spunea...

Vom face totul pt ca brasovenii si cetatenii din Brasov sa fie mai in siguranta pe strada. Invitam ca toti cetatenii sa ne urmeze exemplul si sa nu se mai intoarca cu spatele cand un cetatean este furat batut sau agresat in orice fel de catre un borfas. Impreuna suntem mai puternici si astfel li se va taia tupeul celor certati cu legea

Goran spunea...

Personal, mi se pare cea mai bună idee de când sunt simpatizantul acestei organizații!

Alexandru Petrescu spunea...

tanaka, tanaka, dati la hoti tanaka!

Goran spunea...

Cât putem Alex, cât putem...

Goran spunea...

Cât putem Alex, cât putem...

Anonim spunea...

Buna, imi place blogul tau, daca te intereseaza un link exchange intra pe http://pegas-motorizat.blogspot.com/- P. M. - Ne amuzăm că nu-i impozabil!