marți, 18 mai 2010

Vino sambata 22 mai la Marsul pentru Normalitate!

Considerând cã parada homosexualilor reprezintã o manifestare cu caracter provocator, obscen si anti-social, care aduce atingere bunelor moravuri si ordinii publice, Noua Dreaptã organizeazã sâmbãtã 22 mai Marsul pentru Normalitate.

Manifestarea este autorizatã de Primãria Capitalei si va avea loc între orele 11:00 - 13:00 pe traseul: Ateneul Român - Calea Victoriei - Splaiul Independentei - Dealul Mitropoliei (Piata Unirii).

Adunarea participantilor se va face în fata Ateneului Român între orele 11:00 - 11:30. La manifestare sunt asteptati toti membrii si simpatizantii Noii Drepte, precum si toti cei ce sustin valorile familiei traditionale si doresc sã-si exprime opozitia fatã de manifestãrile publice ale homosexualilor care promoveazã într-o manierã ostentativã perversiunea si promiscuitatea, prezentate în mod ipocrit drept "stil de viatã alternativ" si elemente de "diversitate".

Daca ai stat deoparte si ai privit cum în fiecare an parãzile homosexualilor promoveazã ideea legalizãrii cãsãtoriilor homosexuale si adoptiilor de copii de catre "cuplurile" de homosexuali, te întrebãm acum: cât timp vei mai sta deoparte? Lupta pe care noi o ducem în folosul cauzei românesti are nevoie de sprijinul si participarea tuturor celor care simt si gândesc ca noi, inclusiv a ta!

Nu te multumi doar sã ne dai dreptate! Renuntã la rolul de spectator si participã la Marsul pentru Normalitate din acest an, pentru a demonstra o datã pentru totdeauna cã ROMANIA NU E SODOMA SI NICI NU VA FI!

Trimite e-mail de confirmare a participãrii la info@nouadreapta.org si simte-te liber sã postezi acest anunt pe cât mai multe bloguri, grupuri de discutii si forumuri!Biroul de Presa al Noii Drepte

Niciun comentariu: