miercuri, 3 iunie 2009

Nicio sansa comunistilor!



Liderul Aliantei Moldova Noastra Serafim Urechean a declarat că AMN este gata pentru alegeri anticipate şi că se aşteaptă la un rezultat mai bun în urma scrutinului care va avea loc în această vară.

„Mizăm pe un rezultat mult mai bun, pentru că poporul s-a săturat de măciuca comunistă. Cred că luna iulie este o perioadă convenabilă, sunt sigur că oamenii vor ieşi la vot. În condiţiile acestea de sărăcie" a declarat Serafim Urechean.

Referindu-se la candidatura Zinaidei Greceanâi la funcţia de prim-ministru, Serafim Urechean a spus că a fost o decizie previzibilă.

„Sărmana Zina, ba primar general, ba prim-ministru, ba preşedinte de ţară – aceasta demonstrează deficitul cronic de cadre la comunişti”, a declarat Serafim Urechean.


De asemenea,Veaceslav Untilă, prim-vicepreşedintele Aliantei Moldova Noastra, a declarat de la tribuna Parlamentului că 3 iunie poate fi considerată o zi istorică, când opoziţia a dat dovadă de verticalitate. Oamenii isi doresc o alta guvernare. S-au saturat sa traiasca intr-un lagar de concentrare in care s-a transformat Republica Moldova. Sunt probe ca alegerile au fost fraudate. Nu puteam legitima aceste fraude. Nu puteam compromite vointa cetatenilor. Nu dati vina pe opozitie pentru criza politica. Va revine intreaga responsabilitate. Opozitia trebuie respectata. Nu suntem papusari. Ati sfidat societatea si organismele internationale. Trebuie sa va fie ca o lectie."

www.amn.md

Niciun comentariu: