vineri, 13 martie 2009

Ajutati-o pe Raluca!


"Ajutati-ne sa-i redam zambetul Ralucai, familiei si celor care tin la ea" – astfel suna apelul pe care colegii si familia il lanseaza pentru a o ajuta pe Raluca Ionescu sa revina la o viata normala.

In luna noiembrie a anului trecut Raluca a fost victima unui accident rutier, in timp ce circula ca pieton. In urma acestui accident a suferit un politraumatism cranian grav fiind internata la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, acolo unde medicii au operat-o pentru a pentru a-i salva viata.


Timp de 5 saptamani a fost sedata, datorita starii instabile in care se afla. Medicii au reusit sa renunte la sedare pentru a o trezi, insa starea ei este in continuare grava, fiind descrisa “stare neuro-vegetativa persistenta”.

In urma discutiilor avute cu doctorii s-a hotarat ca cel mai indicat este un transfer la o clinica din strainatate. Astfel, pe 5 martie 2009, Raluca a fost transferata la o clinica de recuperare neurologica din Germania (Kliniken Schmieder - www.kliniken-schmieder.de), o clinica cu experienta de peste 50 de ani in tratarea cazurilor de asemenea gravitate. A ajuns acolo impreuna cu sora ei pe 7 martie, in urma unui zbor fara emotii, cu ajutorul celor de la SMURD si Tarom, fiind instalata deja la clinica din Munchen.

Din pacate, costurile de spitalizare sunt foarte mari (850 Euro/zi ), iar acest tip de reabilitare poate dura pana la un an sau mai mult. Actualmente exista posibiliatea financiara de a sustine tratamentul si recuperarea ei pentru doar 2 luni. De aceea, familia ei apeleaza la ajutorul celor care vor sa o sprijine, oferind cateva date necesare in acest sens:

Cont pentru RON: RO14RNCB0090007760800001
Cont pentru EUR: RO75RNCB0134007760800001
Deschise la BCR Sucursala Dolj, titular cont Petrina Ionescu, in calitate de sora.

Date de contact:
Email: ajutati.operaluca@gmail.com
Telefon: 0733.690.727

Adresa web: http://ajutati-operaluca.blogspot.com/

Niciun comentariu: