marți, 10 februarie 2009

Something wrong is hapening!Stop RFID!



Vorbeam cu doamna profesoara, Crina Palas, despre introducerea pasapoartelor biometrice , un pas premergator implantarii, asa ca vacile, un adevarat plan diabolic.Am ajuns acasa.Am vorbit cu o colega si mi-a spus ca a fost impreuna cu o prietena la un salon de bronzare.Cand a intrat in solar, solar care era pe verticala, a vazut ca era dotat cu un stepper anti-plictiseala.Dupa cateva exercitii si dupa terminarea sedintei de bronzare a vazut cate exercitii facusera.Erau 666!A crezut ca a fost o simpla coincidenta.Ajunge acasa.A intrat pe computer pentru a asculta o melodie.Melodia era cu numarul 666 in programul ''winamp''.De aici lucrurile s-au schimbat.
Mai tarziu am intrat pe blogul stimabilului domn Victor Roncea-blog pe care il citesc cu placere in fiecare zi si pe aceasta cale ii multumesc pentru postarile care ne fac sa nu uitam ce se intampla in jurul nostru, postari care ne fac sa ne amintim ce inseamna o viata spiritula si duhovniceasca puternica, plina de dragoste-, dorind sa vad cate semnaturi s-au strans impotriva introducerii pasapoartelor biometrice.Erau 16669.M-am gandit la ceea ce imi spusese inainte colega mea.Peste aproximativ 45 de minute m-am intalnit pe o strada din centrul orasului natal, Brasov, cu tatal meu.Pe langa noi a trecut o masina mica,de culoare alba, iar din intamplare m-am uitat la numarul masinii respective.Punctul culminant il reprezinta faptul ca numarul masinii era acesta:BV 12 CIP.In acel moment, am ramas fara cuvinte, blocat,perplex, cum doriti sa spuneti.Imi este foarte greu sa cred ca ceea ce s-a intamplat astazi, si mie, si colegei mele este o simpla coincidenta.Imi este foarte greu.
Asa ne-a fost dat sa traim si prin harul lui Dumnezeu putem invinge aceste lucruri care sunt ''aberatii ale bisericii ortodoxe'',cum spun ''imbecilii'' in necunostinta de cauza, atei care au fost instruiti, denigratori ai poporului, detractori ai valorilor culturale si spirituale romanesti.Cu Dumnezeu inainte!

Goran Razvan

3 comentarii:

Simona spunea...

Şi să mai zicem că nu primim semne destule...

Alex sau cum vreți voi spunea...

vezi ca exista si semne ...
si faza cu icoana de la Petru Voda n-a fost intamplare, mai mult ca sigur :)
Doamne ajuta!

Raul C. spunea...

:)
Da. Semnele sunt la tot pasul. Noroc ca mai sunt oameni care deschid ochii din cand in cand. Pacat ca intotdeauna o sa fie oameni care o sa carteasca, o sa rada, o sa isi bata joc. O sa incerce sa dovedeasca totul stiintific. De parca la asta s-ar reduce fiinta umna, la o simpla demonstratie matematica.

Doamne ajuta!